Fotball Tippetips Vålerenga vs Molde FK 19/09

Fotball Tippetips Vålerenga vs Molde FK 19/09

Molde FK blir invitert til sine rivalers hjem lørdag til Eliteseriens duell mot hjemmelaget Vålerenga .

Rull ned for alle våre spådommer, statistikk og brukerundersøkelsen for Vålerenga v Molde FK inkludert de siste kampodd.

50 KR gratis og risikofritt når du registrerer deg. 50 kr gratis uten innskudd!  – åpne en konto hos Betzest Sportsbook!  Klikk her for å motta dette tilbudet

Vålerenga 

Vålerenga håper å gjenta sitt siste resultat, etter 5-1 Eliteserien-seier over SK Brann.

For Vålerenga ble målene scoret av Henrik Bjørdal (4 ‘), Viðar Örn Kjartansson (14’, 16 ‘, 23’) og Osame Sahraoui (35 ‘). Petter Strand (8 ‘) var målscorer for SK Brann.

Enga har slitt med å snakke om rent mål den siste tiden, men de har også gjort nok for å score mål. I løpet av de siste 6 kampene har Enga sett gjerdet deres bli slått i 6 av dem, men de scoret også i 6 av disse kampene. Når det er sagt, må vi vente og se om en slik trend vedvarer her på dette møtet.

Evaluering av dette sammenstøtet, Vålerenga:

  • har ikke vunnet seieren mot Molde FK i sine forrige 7 seriekamper.
  • er ubeseiret i de siste 8 seriekampene hjemme. De har vært veldig tøffe her.

Molde FK

Etter å ha blitt beseiret i sitt siste møte i hendene på Viking FK i Eliteserien-action, håper Molde FK og hans fans å få et bedre resultat denne gangen.

For Molde FK ble målene scoret av Eirik Andersen (67 ‘) og Martin Ellingsen (90’). Veton Berisha (58 ‘), Ylldren Ibrahimaj (72’) og Fredrik Torsteinbø (76 ‘) scoret for Viking FK.

I løpet av de siste 6 møtene har Molde FK scoret 13 mål. Molde har også vært til stede på resultattavlen ved hver av disse anledningene. På den tiden har de sluppet inn 8 mål scoret av sine rivaler.

Ser på tidligere resultater, Molde FK:

  • er ubeseiret mot Vålerenga når de har spilt dem borte i de forrige 3 seriekampene.
  • har ikke klart å vinne på hjemmebane de siste 4 seriekampene.

Våre  premium gratis fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotballekspert

Vår vurdering for denne kampen er at Molde FK og Vålerenga kunne finne muligheter til å score, kanskje få dem til å gjøre det på et eller annet tidspunkt i kampen. Vi får se, men uavgjort kan ikke utelukkes. Vi forventer en jevn 2-2 uavgjort på slutten av reguleringstiden.

📚 Hva er de største odds for denne kampen?

Når det gjelder bookmakers odds for heltidsresultatet, betaler du pengene dine på Vålerenga på 2,7 , veddemål på at spillet slutter uavgjort er 3,72, og å sette penger i den vant kampen for Molde FK kan utbetale til 2.515 hos Betzest. Dette er de beste spillene som kan sikres akkurat nå.