Fotball Tippetips Universidad Católica vs Grêmio

Fotball Tippetips Universidad Católica vs Grêmio 17/09

Universidad Católica møter Grêmio på torsdag i neste Copa Libertadores-kamp.

For alle våre kampspådommer, avstemninger før kamp og statistikk for Universidad Católica mot Grêmio, bla ned – (inkludert de beste dagens oddstips og fotball oddstips for Universidad Católica vs Grêmio kampen).

Plasser en innsats på kampen Universidad Católica vs Grêmio på beste norske betting sider og casino Betzest med oddsen 2.03.

50 KR gratis og risikofritt når du registrerer deg. 50 kr gratis uten innskudd!  – åpne en konto hos Betzest Sportsbook!  Klikk her for å motta dette tilbudet

Universidad Católica

Universidad Católica , vinner av sin siste kamp, ​​håper å oppnå et lignende resultat etter en 3-0-seier i NM mot Audax Italiano.

I de siste seks kampene har Ariel Holan Catholic University klart å score 12 ganger, noe som resulterer i et gjennomsnittlig antall touchdowns per kamp på 2.

Grêmio 

I sitt siste møte trakk Grêmio uavgjort 1-1 mot Fortaleza i Serie A-aksjon.

I den kampen hadde Grêmio 56% ballbesittelse og 13 målforsøk med to av dem på mål. Målscorer for Grêmio var Diego Souza (52 ‘). Fortaleza hadde 3 målforsøk med 2 på mål. Osvaldo (17 ‘) scoret for Fortaleza.

I løpet av 5 av de siste 6 kampene som Grêmio deltok i, ble det scoret et bemerkelsesverdig lavt mål mellom dem og deres motstandere. Gjennomsnittlig antall mål per kamp i den perioden ble middelmådige 1,83, med gjennomsnittlig antall mål for Tricolor dos Pampas som falt på 1. Etter å ha etablert dette, må vi vente og se om den trenden holder i neste kamp eller Nei.

Våre  premium gratis fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotballekspert

Fotball Tippetips Universidad Católica vs Grêmio.

Ser vi på begge lag, har vi følelsen av at Grêmio og Universidad Católica kan være et spill med få scoringssjanser, men det vil være noen. På grunn av den lite forutsigbare handlingen er det veldig vanskelig å forutsi et annet resultat enn uavgjort. Derfor spår vi et veldig nært 1-1-resultat etter sluttfløyta.

💵 Hva er de beste oddsen for kampen?

Fra bookmakere synspunkt med denne kampen for resultatet på 90 minutter, kan en seier til Universidad Católica utbetales til 3,3 , og støtte kampen som slutter uavgjort er 3,3 og å satse på en seier for Grêmio er estimert til 2,28 hos Betzest. De er de mest konkurransedyktige gevinstene som kan sikres akkurat nå.