Fotball Tippetips Tyrkia vs Serbia

Fotball Tippetips Tyrkia vs Serbia 14/10

Det tyrkiske laget møter det serbiske laget på onsdag i neste Nations League-kamp.

Rull ned for å se alle tippetips, statistikk og brukervalg for Tyrkia mot Serbia – samt aktuelle odds.

100 gratisspinn uten indbetaling på Leovegas MEGAWAYS!

Tyrkia 

Det tyrkiske laget kommer til denne kampen etter en tidligere uavgjort, 3-3, i internasjonale vennskamper mot det tyske laget.

Færre enn tre mål per kamp ble scoret i 5 av de siste 6 kampene der det tyrkiske laget så handling. Når det gjelder fordelingen av mål i denne perioden, scoret motstanderne en sum på 5 mens det tyrkiske laget scoret 6. Vi må vente og se om den trenden kan fortsette her.

Serbia 

Det serbiske laget kommer inn i dette spillet etter en 1-2 seier i Euro – kvalifiseringskampen mot det norske laget i deres forrige utflukt.

Med sin form, har det serbiske landslaget fått score i 5 av de siste 6 utfordringene, og ser motstanderne score 9 mål samlet. Defensivt har det serbiske laget ikke hatt det bra.

Våre  premium fotball tippetips og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Når vi analyserer alle faktorene, mistenker vi at det ikke vil være mye action i områdene mellom det serbiske laget og det tyrkiske laget, men et mål vil dukke opp. Vi får se hva som skjer, men la oss ikke bli overrasket om kampen ender. Vi går for en jevn 1-1 uavgjort når den ekstra tiden er forbrukt.