Fotball Tippetips Start vs Kristiansund

Fotball Tippetips Start vs Kristiansund 20/09

I Eliteserien-kampen på stadion deres søndag får vi se hjemmelaget Start utfordre Kristiansund .

For å se alle spådommer, statistikk og brukervalg for Start v Kristiansund, bla nedover, inkludert de siste kampodds.

50 KR gratis og risikofritt når du registrerer deg. 50 kr gratis uten innskudd!  – åpne en konto hos Betzest Sportsbook!  Klikk her for å motta dette tilbudet

Start 

Start , vinneren av deres siste kamp, ​​håper å oppnå et lignende resultat etter 1-0-prestasjonen i Eliteserien vs Aalesunds FK.

Det eneste navnet på målscorelisten for Start var Isaac Twum (29 ‘).

Kamper som inkluderer Start har en tendens til å være spennende i det siste, med mye poenghandling som kjennetegn. I de siste seks utfordringene har det blitt scoret totalt 23 mål for begge lagene til sammen, (i gjennomsnitt 3,83 mål per kamp), med 8 av disse som kommer fra Start. Med dette allerede sagt, må vi vente og finne ut om den trenden gjentas her i dette møtet.

Evaluer dette krasj, Start:

  • har ikke slått Kristiansund på sine to siste seriekamper.
  • har ikke blitt beseiret i sine forrige 6 seriekamper på hjemmebane.

Kristiansund 

Etter å ha fått tap i sitt siste møte mot Viking FK i Eliteserien-aksjon, håper Kristiansund å snu det forrige resultatet her.

For Kristiansund ble målene scoret av Amahl Pellegrino (39 ‘, 80’) og Bendik Bye (75 ‘). Veton Berisha (4 ‘, 61’), Zymer Bytyqi (69 ‘, 72’) og Ylldren Ibrahimaj (86 ‘) scoret for Viking FK.

Kristiansund har regelmessig brutt gjennom motstandernes forsvar nylig, etter å ha scoret 15 ganger i sine forrige 6 kamper. Når det er sagt, kan KBK også forbedre seg defensivt etter å ha sluppet inn mål i 5 av de samme kampene.

Våre  premium gratis fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotballekspert

Vi er under inntrykk av at Start har liten sjanse til å score et mål mot Kristiansund som med lidelse ville ha sjansen til å gjøre akkurat nok til å vinne. Derfor forventer vi en stram 0-1 forskjell for Kristiansund på slutten av reguleringstiden. Liten forskjell vil bli gjort.