Fotball Tippetips Southampton vs Tottenham Hotspur

Southampton er vert for besøkende rivaler Tottenham Hotspur i denne Premier League-kampen søndag.

Se våre spådommer, statistikk og statistikk for Southampton – Tottenham Hotspur-kampen nedenfor – pluss de siste kampodds. 

Southampton 

Southampton vil ikke gjenta hva de gjorde i sin siste kamp her etter å ha blitt beseiret i sin siste kamp mot Brentford, 0-2, i EFL Cup.

I den kampen hadde Southampton 65% ballbesittelse og 11 skudd på mål med 3 av dem på mål. På motstanderens side hadde Brentford 6 målforsøk med 5 av dem på mål. Christian Nørgaard (40 ‘) og Josh Dasilva (45’) scoret for Brentford.

Det har vært sjeldent de siste kampene at Southampton har klart å unngå mål mot i løpet av de 90 minuttene. Fakta viser at The Saints har tillatt touchdowns i 5 av sine siste 6 kamper, og har lagt til 7 mål i prosessen.

Når vi går inn i dette møtet, er Southampton ubeseiret i de siste 3 seriekampene hjemme.

Tottenham Hotspur 

Tottenham Hotspur kommer inn i dette spillet etter en 1-2 seier i Europa League-kvalifiseringen mot Lokomotiv Plovdiv i deres siste utflukt.

I sin form har Tottenham Hotspur scoret i 5 av de siste 6 utfordringene, og sluppet inn 5 mål samlet. Defensivt har ikke Spurs vært for solid i det hele tatt. Selvfølgelig kan den typen trend ikke fortsette i neste møte.

En titt på de tidligere resultatene viser at Tottenham Hotspur:

  • er vinneløse mot Southampton når de har spilt dem borte i de forrige 3 seriekampene.
  • er ubeseiret i de siste 3 seriekampene på bortebane.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotballekspert

Noe forteller oss at Southampton vil kjempe i motbakke for å oppnå en score mot Tottenham Hotspur som med lidelse ville ha muligheten til å score et mål og dermed oppnå seier. Dette er grunnen til at vår spådom er et smalt 0-1 gap for Tottenham Hotspur etter sluttfløyta. Vi tror det vil være et begrenset lovbruddsspill.