Fotball Tippetips SD Huesca vs Cádiz

Cádiz vil bli invitert til motstandernes felt søndag til La Liga-kampen mot verten, SD Huesca .

Se alle våre spådommer, statistikk og avstemning for SD Huesca v Cádiz-spillet nedenfor (inkludert de beste odds for spillet).

SD Huesca 

SD Huesca forbereder seg på dette oppgjøret etter en tidligere uavgjort, 1-1, i La Liga vs. Villarreal.

I den kampen hadde SD Huesca 35% ballbesittelse og 10 skudd på mål med 3 av dem på mål. Den eneste spilleren som klarte å score for SD Huesca var Pablo Maffeo (42 ‘). Villarreal CF nådde 15 skudd på mål med 4 av dem på mål. Gerard Moreno (68 ‘) var målscorer for Villarreal.

I løpet av de siste seks kampene har Míchel Sánchez SD Huesca feiret mål 8 ganger, noe som gir dem et gjennomsnittlig antall score per kamp på 1,33.

De tidligere kampene deres viser at SD Huesca:

  • har ikke klart å slå Cádiz i sine forrige 3 seriekamper.
  • har ikke blitt beseiret i sine forrige 4 seriekamper på hjemmebane.

Cádiz 

Etter å ha gledet seg over nederlaget sist de møtte Osasuna i La Liga-handlingene, håper Cádiz og hans fans å få et bedre resultat denne gangen.

I den kampen nådde Cádiz 52% ballbesittelse og 12 målforsøk med 3 av dem på mål. På den andre siden hadde CA Osasuna 6 målforsøk med 4 av dem på mål. Adrian López (10 ‘) og Rubén García (79’) scoret for Osasuna.

På 5 av de siste seks møtene som involverte Cádiz ble det scoret et relativt lavt antall mål mellom dem og deres rivaler. Gjennomsnittlig antall mål per kamp i løpet av den tiden er dårlig 1,67, med gjennomsnittlige mål for Yellow Submarine på 0,67. Den slags mønstre følger selvfølgelig ikke i denne utfordringen.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotballekspert

Vi har følelsen av at Cádiz kan ha det vanskelig å score et mål mot SD Huesca, som med innsats ville klart å vinne kampen uten å slippe inn et mål. Derfor spår vi en stram 1-0 forskjell for SD Huesca etter 90 minutter. Et enkelt mål vil være tilstrekkelig.