Fotball Tippetips Sarpsborg 08 vs Mjøndalen

Fotball Tippetips Sarpsborg 08 vs Mjøndalen 19/09

Sarpsborg 08 skal kjempe mot motstanderne på besøk i Mjøndalen i denne Eliteserien-duellen lørdag.

Fullstendig spådommer, statistikk før kamp og brukerundersøkelse for Sarpsborg 08 v Mjøndalen vises her på denne siden (inkludert de beste kampodds).

50 KR gratis og risikofritt når du registrerer deg. 50 kr gratis uten innskudd!  – åpne en konto hos Betzest Sportsbook!  Klikk her for å motta dette tilbudet

Sarpsborg 08 

Sarpsborg 08 vil se etter en ny seier etter 0-1-seieren i Eliteserien mot Aalesunds FK.

Det eneste navnet på scoringslisten for Sarpsborg 08 var Tobias Heintz (48 ‘).

Kampene med Sarpsborg 08 har en tendens til å være underholdende den siste tiden, med nærvær av mange mål som et felles trekk. I de siste 6 utfordringene har det blitt scoret et antall på 22 mål for begge lag til sammen, (i snitt 3,67 mål per kamp), med 9 av disse kreditert til Sarpsborg.

Mjøndalen 

Taper i sin siste kamp mot Sandefjord i handlingene til Eliteserien, håper Mjøndalen å snu det forrige resultatet her.

Sivert Gussiås (53 ‘) scoret for Sandefjord.

Mjøndalens angripende styrke har ikke klart å oppnå mål i de siste seks møtene, og scoret et snaut antall på bare 3. I de kampene har Mjøndalen også sett antall rivalers totale mål nå 13. Men , den slags mønster fortsetter ikke nødvendigvis her.

Våre  premium gratis fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotballekspert

Vår vurdering for denne kampen er at Sarpsborg 08 kanskje kan være til stede på resultattavlen minst to ganger mot Mjøndalen, som kanskje synes det er vanskelig å feire en poengsum. Vi går for en hyggelig 2-0-seier for Sarpsborg 08 etter 90 minutter.

📚 Hva er de beste odds for kampen?

Når det gjelder bookmakers odds på resultatet på 90 minutter, kan støtte til Sarpsborg 08 utbetale til 1,67 , et spill på et uavgjort resultat er 4,1 og risikerer pengene dine på at vinneren blir Mjøndalen kommer inn på 5.15 hos Betzest. Dette er de høyeste innsatsene som tilbys akkurat nå.