Fotball Tippetips Sandefjord vs Strømsgodset IF

Fotball Tippetips Sandefjord vs Strømsgodset IF 20/09

På Eliteserien-kampen på deres felt søndag blir programleder Sandefjord å se mot Strømsgodset IF .

Full prediksjon, statistikk før kamp og brukerundersøkelse for Sandefjord v Strømsgodset IF vises her på denne siden (inkludert de beste odds).

50 KR gratis og risikofritt når du registrerer deg. 50 kr gratis uten innskudd!  – åpne en konto hos Betzest Sportsbook!  Klikk her for å motta dette tilbudet

Sandefjord

Sandefjord vil ønske å fortsette på vinnerveien etter 0-2-bragden i Eliteserien mot Mjøndalen.

Den eneste spilleren som scoret for Sandefjord var Sivert Gussiås (53 ‘).

Møtene med Sandefjord har en tendens til å være emosjonelle for sent, og det forventes mange mål. I de siste seks utfordringene har totalt 20 mål kommet opp for begge lagene, (gjennomsnittlig 3,33 poeng per kamp) med 10 av dem som kommer fra Guttane. Det vil være interessant å finne ut om det mønsteret kan opprettholdes her.

En titt på de tidligere resultatene viser at Sandefjord:

  • har ikke tapt en seriekamp mot Strømsgodset IF på sine to siste kamper.
  • de har ikke vunnet de siste 2 seriekampene.

Strømsgodset IF 

I kampen før dette gjorde Strømsgodset IF uavgjort 3-3 mot Rosenborg BK i Eliteserien-aksjon.

For Strømsgodset IF var målscorerne Lars-Jørgen Salvesen (16 ‘) og Johan Hove (59’). Vegar Eggen Hedenstad (18 ‘Selvmål), Torgeir Børven (22’), Per Ciljan Skjelbred (84 ‘) og Carlo Holse (88’) scoret for Rosenborg BK.

Strømsgodset IF har lykkes med å score nylig, etter å ha scoret 12 mål på sine siste 6 kamper. Selv om treneren hans, Henrik Pedersen, ikke vil nøle med å se det som et positivt tegn, har Godset vært en sil på forsvaret og sluppet inn mål i 6 av de samme utfordringene.

Når vi går inn i dette møtet, er Strømsgodset IF ubeseiret i de to siste bortekampene på bortebane.

Våre  premium gratis fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotballekspert

Vi føler at Strømsgodset IF og Sandefjord trolig blir en lavmålskamp. Vi får se, men denne kampen kan lett ende til og med. Vi forventer en veldig nær 1-1 uavgjort ettersom den ekstra tiden blir brukt.

📚 Hva er de høyeste odds for kampen?

Ser du på tallene på denne kampens spill for resultatet på 90 minutter, er en kamp vunnet for Sandefjord tilgjengelig for 2.384 , et spill på uavgjort er 3.62, og veddemål på seieren til Strømsgodset IF kan betale deg 2,85 hos Betzest . Dette er de høyeste spillene som tilbys for øyeblikket.