Fotball Tippetips RB Leipzig vs Mainz

RB Leipzig kommer inn på banen mot den besøkende klubben Mainz i denne Bundesliga-kampen søndag.

Hele delen av spådommer, statistikk og avstemning for RB Leipzig v Mainz-spillet finner du nedenfor (inkludert de beste odds).

RB Leipzig 

RB Leipzig vil se etter en ny seier etter 0-3-seieren på DFB-Pokal mot Nürnberg.

For RB Leipzig ble målene scoret av Amadou Haidara (3 ‘), Yussuf Poulsen (68’) og Hee-Chan Hwang (90 ‘).

Tre eller flere mål per kamp ble scoret i 5 av de siste 6 kampene der RB Leipzig har spilt. Motstanderlag scoret 9 ganger i disse kampene mens Leipzig samlet totalt 9.

Mainz 

Mainz kom inn i denne matchen etter en 1-5-seier på DFB-Pokal mot Havelse i deres siste kamp.

I den kampen hadde Mainz 73% ballbesittelse og 30 skudd på mål med 12 av dem på mål. For Mainz var målscorerne Jean-Philippe Mateta (57 ‘, 79’, 90 ‘), Ádám Szalai (77’) og Robin Quaison (86 ‘). Havelse hadde 11 målforsøk med 4 av dem på mål. Plume (17 ‘) var målscorer for Havelse.

En akkumulering av pålitelige henrettelser fra Mainz-forsvaret har ført til at antall mål mot dem ble 4, og de 6 tidligere kampene er lagt til. På den tiden nådde antall mål de selv nådde 12. Når vi vet at to kamper aldri er like, må vi vente og finne ut om den trenden fortsetter i neste kamp eller ikke.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotballekspert

Vår vurdering for denne kampen er at Mainz vil klare å score et mål mot RB Leipzig, men det er kanskje ikke nok til å seire. Vi satser på en 2-1 erobringskamp for RB Leipzig når tiden løper ut. Et enkelt mål vil være nok.