Fotball Tippetips Olympiacos vs Omonia Nicosia 23/09

Fotball Tippetips Olympiacos vs Omonia Nicosia 23/09

I denne neste kampen i Champions League-kvalifiseringen på onsdag vil vi se Olympiacos kjempe mot Omonia Nicosia .

Rull ned for alle våre spådommer, statistikk og brukerundersøkelsen for Olympiacos mot Omonia Nicosia – pluss de siste spilloddsene.

Olympiacos

Olympiacos håper å gjenta sitt siste resultat, etter 3-0 Super League-prestasjonen mot Asteras Tripolis.

I det møtet nådde Olympiacos 55% ballbesittelse og 14 målforsøk med 11 av dem på mål. For Olympiacos var målscorerne Kostas Fortounis (60 ‘) og Giorgos Masouras (64’, 89 ‘). På motstanderens side hadde Asteras Tripolis 8 forsøk på mål med 3 på mål.

I løpet av de siste seks kampene har Pedro Martins ‘Olympiacos feiret mål 13 ganger, noe som gir dem et gjennomsnittlig antall touchdowns per kamp som tilsvarer 2,17.

Omonia Nicosia

Omonia Nicosia kom inn i denne matchen etter en 2-1 seier i Primera Division mot AEK Larnaca i hennes siste utflukt.

I løpet av de siste 6 møtene har Omonia Nicosia samlet summen av 9 mål. De Grønne har også klart å score i hvert eneste av disse spillene. I løpet av disse kampene har laget hatt 5 mål scoret av motstanderne. Det vil være interessant å se om det mønsteret kan fortsette i dette møtet.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotballekspert

Vi er tilbøyelige til å tenke at Olympiacos burde skape nok sjanser til å score minst et par mål når de tar banen mot Omonia Nicosia, som kan synes det er vanskelig å score. Vi går for en stille 2-0-seier for Olympiacos etter 90 minutter.