Fotball Tippetips Odense BK vs FC Nordsjælland

FC Nordsjælland ankommer motstandernes felt søndag til Super League-kampen mot verten Odense BK .

Vår statistikk og statistikk for Odense BK mot FC Nordsjælland finner du her – i tillegg til de beste odds.

Odense BK 

Odense BK håper å gjenta sitt siste resultat, etter 3-2-seieren i Super League mot FC København.

For Odense BK var målscorerne Jens Jakob Thomasen (10 ‘) og Issam Jebali (17’, 45 ‘). Kamil Wilczek (61 ‘, 70’) scoret for FC København.

De Stribede har fått inn en rekke mål de siste kampene, selv om de også har gjort nok for å gjøre sine egne sjanser til mål. Ser vi på de siste 6 kampene, har De Stribede sett gjerdet sitt slått i 5 av dem, samt klart å gjøre en tilstedeværelse på resultattavlen i 6 av disse kampene.

På vei inn i denne sammenstøtet har ikke Odense BK blitt slått i de siste 3 seriekampene hjemme.

FC Nordsjælland 

Etter å ha falt i sin siste kamp mot Brøndby IF i Super League-aksjon, håper FC Nordsjælland og deres tilhørende fans å få et bedre resultat her.

For FC Nordsjælland var målscorerne Mohammed Diomande (12 ‘) og Mikkel Rygaard (38’). Simon Hedlund (48 ‘), Lasse Vigen Christensen (75’) og Sigurd Rosted (96 ‘) scoret for Brøndby IF.

I deres form har FC Nordsjælland blitt scoret i 5 av de siste 6 kampene, og ser motstanderne score 16 mål totalt. På forsvar ser Tigrene ut til å være litt lat. Når det er sagt, vil tiden vise om det mønsteret replikeres i dette møtet.

På vei inn i denne kampen har FC Nordsjælland vært vinneløs over Odense BK når de har spilt dem borte i de to foregående seriekampene.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotballekspert

Vårt inntrykk er at FC Nordsjælland vil mangle sjanser til å score et mål mot Odense BK, som med innsats kan vinne tett. Så vi forventer en spennende 1-0-seier for Odense BK etter sluttfløyta. Vi tror det vil være et begrenset lovbruddsspill.