Fotball Tippetips Newport County vs Watford 22/09

Fotball Tippetips Newport County vs Watford 22/09

Tiden nærmer seg EFL Cup-handling på tirsdag når Newport County kolliderer med Watford .

Rull ned for å se alle våre spådommer, statistikk og brukerundersøkelse for Newport County mot Watford (inkludert de beste oddsene).

Newport County 

Newport County vil være på vinnersporet etter en 1-0 EFL Cup-seier mot Cambridge United.

I det spillet hadde Newport County 71% ballbesittelse og 27 skudd på mål med 6 på mål. Målscorer for Newport County var Scott Twine (80 ‘).

Færre enn tre mål per kamp ble scoret i 6 av de 6 siste møtene Newport County deltok i. Når vi snakket om delingen av mål i den perioden, scoret motstanderlagene totalt 4 og The Exiles fikk 5.

Watford

I det siste møtet deres tapte Watford 0-0 mot Sheffield Wednesday i mesterskap.

I den kampen hadde Watford 51% ballbesittelse og 6 målforsøk med 3 på mål. På motstanderens side nådde Sheffield Wednesday 7 forsøk på mål med 1 av dem på mål.

I løpet av de siste seks møtene har Vladimir Ivićs Watford kunnet score totalt 5 ganger, og dermed gitt dem et gjennomsnitt på 0,83 scoringer per kamp.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotballekspert

Ser vi på begge lag, har vi en følelse av at Newport County vil skape nok sjanser til å score et mål mot Watford, men det er kanskje ikke nok til å overgå motstanderne. Vi forventer en kjempet 1-2 ledelse for Watford på slutten. Midtbanen blir hovedpersonen.