Fotball Tippetips Newcastle United vs Brighton

Newcastle United er vert for besøkende klubb Brighton i Premier League-kampen søndag.

Fullstendig spådommer, statistikk før kamp og brukerundersøkelse for Newcastle United – Brighton vises her på denne siden – samt aktuelle odds.

Newcastle United 

Newcastle United , prøver å fortsette seiersrekke, forventer mer av det samme etter en 1-0 EFL Cup-prestasjon mot Blackburn Rovers.

I det spillet hadde Newcastle United 36% ballbesittelse og 5 målforsøk med 2 på mål. Den eneste spilleren som scoret for Newcastle United var Ryan Fraser (35 ‘). Blackburn Rovers nådde 14 målforsøk med 3 av dem på mål.

I løpet av de siste seks kampene har Steve Bruces Newcastle United scoret totalt 6 ganger, noe som gir dem et gjennomsnittlig antall touchdowns per kamp som tilsvarer 1.

Brighton & Hove Albion 

Brighton kommer inn i denne kampen etter en 4-0 EFL Cup-seier som beseiret Portsmouth i sin forrige utflukt.

I det møtet oppnådde Brighton & Hove Albion 62% ballbesittelse og 23 skudd på mål med 10 av dem på mål. For Brighton & Hove Albion var målscorerne Alexis Mac Allister (38 ‘), Alireza Jahanbakhsh (54’), Bernardo (57 ‘) og Gyökeres (71’). Portsmouth hadde 10 målforsøk med 2 på mål.

I de siste seks møtene har Graham Potters Brighton & Hove Albion funnet nettet 8 ganger, noe som gir dem et gjennomsnitt på 1,33 mål per kamp.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotballekspert

Vår analyse får oss til å tenke at Brighton og Newcastle United vil være et spill med solide forsvar på begge sider. Uavgjort er en reell mulighet, ettersom vi ikke ser en åpenbar favoritt. Vår prognose er et jevnt 1-1-resultat etter sluttfløyta.