Molde FK vs Ferencvárosi TC

Fotball Tippetips Molde FK vs Ferencvárosi TC 23/09

Ferencvárosi TC spiller onsdag når timene går til neste Champions League-kvalifiseringskamp mot Molde FK .

Alle spådommer, brukervalg og statistikk for Molde FK – Ferencvárosi TC-kampen vises nedenfor (inkludert de beste oddsene).

Form FK

Molde FK håper å komme tilbake på vinnersporet her etter å ha blitt beseiret i sin siste kamp mot Vålerenga, 2-1, i Eliteserien.

Den eneste spilleren som scoret for Molde FK var Henry Wingo (90 ‘). Viðar Örn Kjartansson (21 ‘) og Aron Dønnum (83’) scoret for Vålerenga.

I løpet av de siste seks kampene har Erling Moe’s Mold FK funnet målet 12 ganger, noe som resulterer i et gjennomsnittlig antall touchdowns per kamp som tilsvarer 2.

Ferencvárosi TC

Ferencvárosi TC vil delta i denne kampen etter en 2-1-seier i Champions League-kvalifiseringen ved å slå Dinamo Zagreb i deres siste kamp.

På de siste 6 møtene har Ferencvárosi TC scoret totalt 14 mål. Fradi har også klart å score ved hver av disse anledningene. I den perioden har de sluppet inn 4 mål scoret mot dem. Når dette er sagt, må vi vente og finne ut om en slik trend vedvarer i neste kamp.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotballekspert

Vi har inntrykk av at Ferencvárosi TC vil ha veldig liten sjanse til å score et mål mot Molde FK, som med innsats kanskje ville vite hvordan de skulle komme til slutt med seier. På grunn av det ovennevnte forventer vi en veldig defensiv kamp med 1-0-seier for Molde FK etter 90 minutter. Vi får se hva som skjer, vi håper å se at et spill sitter fast.