Fotball Tippetips Leyton Orient vs Tottenham Hotspur 22/09

Fotball Tippetips Leyton Orient vs Tottenham Hotspur 22/09

Leyton Orient møter Tottenham i neste EFL Cup-kamp tirsdag.

Finn våre spådommer, brukerundersøkelse og statistikk for Leyton Orient mot Tottenham her – pluss de siste kampoddsene.

Leyton Orient

Leyton Orient forbereder seg på denne konfrontasjonen som kommer med et uavgjort resultat, 2-2, i League Two vs. Mansfield Town.

For Leyton Orient ble målene scoret av Danny Johnson (82 ‘) og Ruel Sotiriou (90’). Jordan Bowery (52 ‘) og Andy Cook (72’) scoret for Mansfield Town.

Tre eller flere mål per kamp ble scoret i 5 av de siste 6 møtene der Leyton Orient har deltatt. Motstanderne hans scoret 8 mål i disse kampene, og The O samlet totalt 13. Selvfølgelig er et slikt mønster ikke sikkert at han vil fortsette å rykke opp i neste kamp.

Tottenham Hotspur

Tottenham kommer inn i denne ligaen etter en 2-5 Premier League-seier over Southampton i deres forrige opptreden.

I den kampen hadde Tottenham Hotspur 47% ballbesittelse og 9 skudd på mål med 6 på mål. For Tottenham Hotspur var målscorerne Heung-Min Son (45 ‘, 47’, 64 ‘, 73’) og Harry Kane (82 ‘). Southampton hadde 14 målforsøk med 7 på mål. Danny Ings (32 ‘, 90’) var målscorer for Southampton.

Etter å ha vist sin forkjærlighet for høyt scorende kamper, har vi scoret 20 ganger i de 6 foregående kampene der Tottenham Hotspur har sendt troppene sine, i snitt 3,33 mål per kamp. Motstanderlagene har scoret 6 av disse målene.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotballekspert

Vi er under inntrykk av at Leyton Orient ikke har noen problemer med å score mot Tottenham, men det er kanskje ikke nok til å vinne. Vår spådom er en 1-2-seier for Tottenham etter 90 minutter. Liten forskjell vil bli gjort.