Fotball Tippetips Independiente Medellín vs Caracas

Fotball Tippetips Independiente Medellín vs Caracas 17/09

Independiente Medellín skal spille Caracas torsdag i neste Copa Libertadores-kamp.

Rull ned for alle våre spådommer, statistikk og statistikk for spillet Independiente Medellín v Caracas – (inkludert de beste dagens oddstips og fotball oddstips for Medellín vs Caracas kampen).

Plasser en innsats på kampen Medellín vs Caracas på beste norske betting sider og casino Betzest med oddsen 2.31

50 KR gratis og risikofritt når du registrerer deg. 50 kr gratis uten innskudd!  – åpne en konto hos Betzest Sportsbook!  Klikk her for å motta dette tilbudet

Independiente Medellín

Independiente Medellín vil søke et bedre resultat her etter å ha blitt beseiret i sin siste kamp mot Boca Juniors, 3-0, i Copa Libertadores.

Det har vært sjeldne anledninger i nyere tid at Independiente Medellín har holdt målet på null. El Poderoso har faktisk mottatt merknader i 5 av de siste 6 kampene, noe som gir opptil 9 mål på veien. Når vi legger dette til side, må vi vente og se om en slik trend fortsetter i dette neste spillet.

Caracas

Etter å ha gledet seg over nederlaget sist gang de møtte Club Libertad i handlingene til Copa Libertadores, håper Caracas og fansen å få et bedre resultat denne gangen.

Statistikken lyver ikke: Caracas har scoret i 5 av de siste 6 kampene og sluppet inn 14 mål totalt. Bak har Los Rojos del Ávila ikke vært for solide i det hele tatt.

Våre  premium gratis fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotballekspert

Vårt inntrykk er at Independiente Medellín kan score de nødvendige målene. På den andre siden vil Caracas ha store problemer med å krysse den motsatte målstreken, selv om vi kanskje ser dem ha noen mulighet til å score et mål. Vi går etter en fin 3-1-fordel for Independiente Medellín etter 90 minutter.

📚 Hva er de høyeste odds for kampen?

Gjennomgang av tallene i spillene i denne kampen i heltidsresultatet, blir seieren til Independiente Medellín betalt 1,5 , en innsats for at spillet slutter uavgjort er 4,08 og å velge at det vinnende laget er Caracas gir deg 6,8 hos Betzest. Dette er de høyeste innsatsene som tilbys akkurat nå.