Fotball Tippetips FC Krasnodar vs PAOK 22/09

PAOK skal i kamp på tirsdag da de drar til den kommende Champions League-kvalifiseringskampen mot FC Krasnodar .

Våre spådommer, statistikk og spådommer for kampen mellom FC Krasnodar og PAOK kan sees nedenfor, pluss de beste oddsene.

FC Krasnodar 

FC Krasnodar , forsterket av forrige resultat, forventer mer av det samme etter en 7-2 Premier League-prestasjon mot FC Khimki.

For FC Krasnodar ble målene scoret av Marcus Berg (19 ‘), Viktor Claesson (23’, 45 ‘), Tonny Vilhena (52’), Rémy Cabella (62 ‘), Daniil Utkin (74’) og Magomed-Shapi Suleymanov (89 ‘). Arshak Koryan (27 ‘, 42’) scoret for FC Khimki.

Det har ikke vært ofte i de siste kampene at FC Krasnodar har holdt bue til null. Sannheten er bekymringsfull at Byki har scoret på 5 av sine siste 6 møter, totalt 6 mål i den perioden. Selvfølgelig er det ikke sikkert at en slik trend fortsetter i dette spillet.

PAOK 

I sin forrige kamp gjorde PAOK uavgjort 1-1 mot Atromitos i Super League-aksjoner.

I det møtet oppnådde PAOK 63% ballbesittelse og 10 målforsøk med 5 av dem på mål. For PAOK ble målene scoret av Andrija Živković (57 ‘) og Enea Mihaj (77’ Selvmål). Atromitos hadde 6 forsøk på mål med 1 på mål.

En rekke pålitelige forestillinger fra PAOKs defensive enhet har sett at antall mål mot dem stagnerer på 3, med tanke på de siste 6 kampene totalt. I løpet av den tiden nådde antall mål de selv scoret 7.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotballekspert

Vårt inntrykk er at PAOK vil trenge å jobbe veldig bra for å score et mål mot FC Krasnodar, som med innsats burde vinne kampen. På grunn av det ovennevnte forventer vi en nær 1-0-seier for FC Krasnodar når dommeren bestemmer avslutningen. Vi får se hva som skjer, vi håper å se et spill fast.