Fotball Tippetips Cercle Brugge vs Sint-Truidense VV

Cercle Brugge møter den besøkende Sint-Truidense VV i første divisjonskamp mandag.

Rull ned for alle våre spådommer, statistikk og meningsmåling for Cercle Brugge – Sint-Truidense VV-spillet, inkludert de siste kampodds.

Cercle Brugge

Cercle Brugge håper å bli bedre her etter å ha blitt beseiret i sin siste kamp mot RSC Anderlecht, 2-0, i første divisjon A.

Lukas Nmecha (36 ‘) og Michael Murillo (68’) scoret for RSC Anderlecht.

Det er ikke ofte i nyere tid at Cercle Brugge ikke har sluppet inn mål. Fakta viser at Groen at Zwart har blitt scoret i 6 av sine siste 6 kamper, totalt 9 mål på veien. Etter å ha etablert dette, gjenstår det å se om den trenden holder seg her i dette spillet eller ikke.

På vei inn i denne matchen har ikke Cercle Brugge blitt slått i ligaen av Sint-Truidense VV i de to siste kampene.

Sint-Truidense VV

Etter å ha blitt slått i sitt forrige møte mot Antwerpen i første divisjon A-aksjer, håper Sint-Truidense VV og deres tilhørende fans å få et bedre resultat her.

Det eneste navnet på målscorelisten for Sint-Truidense VV var Seung-Woo Lee (1 ‘, 23’). Simon Juklerød (16 ‘, 88’) og Abdoulaye Seck (33 ‘) scoret for Antwerpen.

Kevin Muscats Sint-Truidense VV-lag har scoret totalt 6 ganger på de siste seks kampene. Samlet antall mål som de har sluppet inn i løpet av disse kampene når 8.

På vei inn i dette møtet er Sint-Truidense VV uten seier borte fra hjemmet de siste 5 seriekampene.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotballekspert

Vår mening er at Sint-Truidense VV vil trenge å jobbe veldig bra for å score Cercle Brugge, som med innsats kanskje vet hvordan de skal score det eneste målet i kampen. Vi spår derfor en veldig jevn kamp med 1-0 ledelse for Cercle Brugge etter 90 minutter. Midtbanen blir hovedpersonen.