Fotball Tippetips Atlético Mineiro vs Fluminense

Fotball Tippetips Atlético Mineiro vs Fluminense 15/10

Atlético Mineiro møter sine besøkende rivaler Fluminense i Serie Al-kampen torsdag.

For alle våre fotball tippetips, avstemninger før kamp og statistikk for Atlético Mineiro v Fluminense, bla nedover – pluss de siste kampodds.

Norge Gratis Casino SpilleautomaterSpil nå og  free spins

Atlético Mineiro 

Atlético Mineiro , vinner av deres siste kamp, ​​håper å oppnå et lignende resultat etter en 3-0-seier i Serie A mot Goias.

I den kampen hadde Atlético Mineiro 66% ballbesittelse og 22 målforsøk med 10 av dem på mål. For Atlético Mineiro ble målene scoret av Keno (42 ‘), Nathan (45’) og Marrony (90 ‘). På den andre siden hadde Goias 4 skudd på mål med 3 på mål.

Det har vært sjeldne anledninger i nyere tid at Atlético Mineiro ikke har sluppet inn mål. Fakta viser at Atlético Mineiro har mottatt merknader i 5 av de siste 6 kampene, med det til sammen totalt 8 mål på bortebane. Kanskje snart kan vi finne ut om den trenden kan fortsette i dette spillet.

En titt på de tidligere resultatene viser at Atlético Mineiro:

  • har ikke tapt en seriekamp mot Fluminense på sine to siste kamper.
  • er ubeseiret i de siste 5 seriekampene hjemme.

Fluminense 

Fluminense går inn i dette spillet etter en 1-0-seier i Serie A som slo Bahia i forrige kamp.

I den kampen nådde Fluminense 50% ballbesittelse og 8 målforsøk med to av dem på mål. Målscorer for Fluminense var Nenê (72 ‘). På den andre siden nådde Bahia 12 målforsøk med 1 av dem på mål.

Under sine forrige 6 møter har Odair Hellmanns Fluminense klart å krysse rivalnettet totalt 11 ganger. Dette gir dem et gjennomsnitt på 1,83 mål per kamp.

Tidligere resultater viser at Fluminense:

  • har ikke slått Atlético Mineiro på bortekamper i de to foregående seriekampene.
  • har ikke blitt beseiret i de to siste bortekampene.

Våre  premium fotball oddstips og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vi tror at Atlético Mineiro ville vite hvordan å skape muligheter for å score mer enn en gang. På den annen side tror vi ikke Fluminense at de kan feire noen scoring, men vi tror de sannsynligvis vil finne en mulighet til å score. Vår spådom er en velkommen 3-1-ledelse for Atlético Mineiro etter sluttfløyta.