Fotball Tippetips Aston Villa vs Sheffield United

Sheffield United går inn på motstandernes felt mandag for Premier League-oppgjøret mot programleder Aston Villa .

Våre spådommer, brukerundersøkelser og statistikk for Aston Villa mot Sheffield United finner du her – inkludert de beste spillodds.

Aston Villa 

Aston Villa håper å vinne igjen etter en 1-3 EFL Cup-prestasjon mot Burton Albion.

I den kampen oppnådde Aston Villa 70% ballbesittelse og 17 målforsøk med 5 på mål. For Aston Villa var målscorerne Ollie Watkins (39 ‘), Jack Grealish (88’) og Keinan Davis (92 ‘). Burton Albion nådde 6 målforsøk med to av dem på mål. Colin Daniel (2 ‘) var målscorer for Burton Albion.

Dean Smiths Aston Villa-lag har scoret totalt 8 ganger i sine forrige 6 utespill. I motsetning til dette når antall mål de har mottatt på samme tid 6.

Deres tidligere resultater mellom dem viser at Aston Villa:

  • har ikke klart å slå Sheffield United på de siste 4 seriekampene.
  • har ikke blitt slått i de to siste seriekampene hjemme.

Sheffield United 

I sitt siste møte trakk Sheffield United 1-1 mot Burnley i EFL Cup-aksjoner.

I den kampen oppnådde Sheffield United 46% ballbesittelse og 11 målforsøk med 5 av dem på mål. Målscorer for Sheffield United var David McGoldrick (4 ‘). Burnley hadde 5 skudd på mål med 2 på mål. Matěj Vydra (67 ‘) var målscorer for Burnley.

Tallene forteller sin egen historie: Sheffield United har blitt scoret i 5 av de siste 6 utfordringene, og ser motstanderne score 9 mål samlet. På baksiden kunne The Blades forbedre ting litt.

Ser vi på informasjonen før kampen, Sheffield United:

  • forblir ubeseiret mot Aston Villa på bortekamper de siste 3 seriekampene.
  • har ikke vunnet de siste 6 seriekampene.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotballekspert

Vi tror Sheffield United og Aston Villa ikke vil ha mye action i områdene, og målene vil bli iøynefallende av deres fravær. Et poengløst trekk virker som en reell mulighet, men vi må vente og se. Vår spådom er en veldig jevn score 0-0 etter 90 minutter.