Fotball Tippetips Armenia vs Nord-Makedonia

Det armenske laget kommer til aksjon mot Nord-Makedonia-laget denne onsdagen i neste Nations League-kamp.

Våre fotball tippetips og valg for Armenia-laget mot Nord-Makedonia kan sees i sin helhet nedenfor – så vel som de beste oddsene.

Armenia

Det armenske laget håper å gjenta sitt siste resultat, etter 1-2-seieren i Folkeforbundet mot Georgia-laget.

For Armenia-laget ble målene scoret av Gevorg Ghazaryan (33 ‘) og Sargis Adamyan (86’). Qazaishvili (65 ‘) scoret for Georgia-laget.

Kampene med det armenske landslaget har en tendens til å være spennende nylig, med tilstedeværelsen av mange mål er regelen snarere enn unntaket. I de siste 6 kampene har det gått inn 24 mål for begge lagene, (med et gjennomsnitt på 4 mål per kamp) med 9 av de som er kreditert det armenske laget. Selv om det kan høres interessant ut, må vi vente og se om den trenden holder i dette neste spillet.

Nord-Makedonia

Nord-Makedonia-laget vil delta i denne kampen etter en 2-1 Nations League-seier over det estiske laget i deres forrige kamp.

I den kampen hadde Nord-Makedonia laget 58% ballbesittelse og 17 sjanser til å score med 9 av dem på mål. For Nord-Makedonia-laget var målscorerne Ivan Trichkovski (29 ‘) og Vlatko Stojanovski (68’). På den andre siden nådde Estland 7 scoringsjanser med to av dem på mål. Rauno Sappinen (52 ‘) scoret for det estiske landslaget.

Tallene forteller sin egen historie: Nord-Makedonia-laget har blitt scoret i 5 av de siste 6 kampene, og ser motstanderne score 7 mål samlet. Defensivt har Nord-Makedonia-laget vært langt fra perfekt.

Våre beste fotball tippetips  og oddsen fra våre fotball tipster

Vårt inntrykk er at mellom Nord-Makedonia-laget og Armenia-laget kan det bli en veldig tett kamp, ​​med begge lag som nøytraliserer hverandre. Vi synes ikke det er for mye action og uavgjort ser veldig realistisk ut. Vår prognose er for et meget konkurransedyktig 1-1-resultat når dommeren kaller slutten.