Fotball Tippetips AC Milan vs Bologna

AC Milan stiller opp mot de besøkende Bologna i denne Serie Al-kampen mandag.

De mest komplette spådommene og statistikken for AC Milan – Bologna-spillet vises her – i tillegg til de beste odds.

AC Milan

AC Milan håper å gjenta sitt siste resultat, etter 0-2-bragden i Europa League-kvalifiseringen over Shamrock Rovers.

Deres siste resultater avslører at AC Milan-forsvaret har gjort store anstrengelser. i Rossoneri har vært “egoistisk” med den motsatte lovbrudd, og har latt ballen synke ned i gjerdet hans i løpet av de siste 6 møtene bare 4 ganger.

Bologna

I sin forrige kamp gjorde Bologna uavgjort 1-1 mot Torino i Serie A-aksjonen.

I den kampen oppnådde Bologna 56% ballbesittelse og 19 målforsøk med 5 på mål. Målscorer for Bologna var Mattias Svanberg (18 ‘). Torino nådde 15 målforsøk med 9 på mål. Simone Zaza (66 ‘) var toppscorer for Torino.

Etter å ha vist sin sult etter høyt scorende kamper, er det blitt scoret 20 ganger i de seks foregående møtene Bologna har spilt på, i gjennomsnitt 3,33 mål per kamp. Hans rivaler har scoret 14 av totalen. Det vil være interessant å finne ut om det mønsteret kan fortsette her.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotballekspert

For denne kampen tror vi at AC Milan kunne være i stand til å score flere ganger. På den annen side tror ikke Bologna at de kan åpne scoringen, men kanskje klarer de å unngå å holde poengsummen sin på null. Vi forventer en avslappet 3-1 ledelse for AC Milan når dommeren kaller slutten.