Fotball Tippetips Aalborg BK vs AC Horsens

Aalborg BK kjemper mot borteklubben AC Horsens i denne Super League-kampen mandag.

Våre statistikker, spådommer og valg for Aalborg BK – AC Horsens kan ses i sin helhet nedenfor – så vel som de beste odds

Aalborg BK

Aalborg BK vil delta i denne kampen fra 0-0 uavgjort i Superliga mot Lyngby BK.

Aalborg BK har skutt uten mål den siste tiden. Tallene i linjen “mål for” stagnerer på bare 4 mot motstandere klubber i løpet av de siste 6 kampene. I de duellene har Aalborg også sett at antall totale mål mot dem når 2.

På vei inn i denne matchen er Aalborg BK ubeseiret i ligaen mot AC Horsens i sine to forrige kamper.

AC Horsens 

Etter å ha falt i sin siste kamp mot Randers i handlingene til Super League, vil AC Horsens sikte på å oppnå noe kompensasjon på dette feltet.

Simon Piesinger (72 ‘) og Emil Riis Jakobsen (78’, 90 ‘) scoret for Randers.

Statistikken lyver ikke: AC Horsens har scoret i 5 av de siste 6 utfordringene sine, og forlot konkurrentene sine å score 10 mål totalt. Defensivt har Den Gule Fare vaklet for mye. Med de forrige resultatene til side, må vi vente og se om en slik trend holder i neste kamp eller ikke.

På vei inn i denne kampen har AC Horsens ikke blitt beseiret i de to siste seriekampene på bortebane.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotballekspert

Vi er tilbøyelige til å tro at Aalborg BK ville ha en sjanse til å score minst et par mål uten å slippe inn et mål når de spiller AC Horsens, som kanskje ikke kan score noen mål. Vi satser på en avslappet 2-0-seier for Aalborg BK når det ikke er mer å spille.