Dagens Tippetips Fotball Wolves vs Aston Villa

Se våre gratis tippetips fotball og få den beste casino bonuse uten innskudd: 50 KR GRATIS uten innskudd!

Wolves møter det besøkende laget Aston Villa i denne Premier League-kampen denne lørdagen.

Alle våre tippetips fotball, statistikk  for Wolves vs Aston Villa er vist nedenfor, pluss de beste odds.

Wolverhampton Wanderers

Wolves håper på et bedre resultat her etter å ha tapt sin siste kamp mot Liverpool, 4-0, i Premier League.

På det møtet oppnådde Wolves 40% ballbesittelse og 9 skudd på mål med 3 av dem på mål. Scoreren for Wolves var Nélson Semedo (78 ‘Selvmål). På rivaliserende side nådde Liverpool 11 scoringsjanser med 6 av dem på mål. Mohamed Salah (24 ‘), Georginio Wijnaldum (58’) og Joël Matip (67 ‘) scoret for Liverpool.

Det har vært veldig sjelden i nyere tid at Wolves har klart å unngå mål mot i løpet av de 90 minuttene. Sannheten er bekymringsfull at Wolves har tillatt mål på 5 av de siste 6 møtene, og når opp til 8 mål i prosessen.

Arrangementer før spillet viser at Wolves:

  • har ikke tapt en seriekamp mot Aston Villa på sine to siste kamper.
  • har ikke blitt beseiret i de siste 4 seriekampene hjemme.

Aston Villa

Etter å ha blitt slått i sitt forrige møte mot West Ham i Premier League-kampen, håper Aston Villa og deres fans å få et bedre resultat denne gangen.

I det spillet hadde Aston Villa 67% ballbesittelse og 16 sjanser til å score med 6 skudd mellom de tre stavene. Den eneste spilleren som scoret for Aston Villa var Jack Grealish (25 ‘). West Ham United nådde 6 skudd på mål med 2 skudd på mål. Angelo Ogbonna (2 ‘) og Jarrod Bowen (46’) scoret for West Ham.

Etter å ha illustrert sin tiltrekning til høyt scorende møter, har mål kommet inn 20 ganger i de 6 siste kampene Aston Villa har spilt i, i gjennomsnitt 3,33 mål per kamp. Motstanderne hans har scoret 11 av totalen. Det vil være interessant å finne ut om den trenden kan fortsette i dette spillet.

På vei inn i denne sammenstøtet har ikke Aston Villa slått Wolves når de har møtt dem borte fra hjemmet i de forrige 3 seriekampene.

⚡ Våre tippetips fotball og oddstips for denne fotballkampen

Dette er en kamp der Aston Villa vil lide mye for å kunne krysse mållinjen til Wolves, som med innsats ville ha muligheten til å score et mål og komme seirende ut. Derfor spår vi en spennende 1-0 ledelse for Wolves etter sluttfløyta. Gnister vil bli trukket.