Dagens Beste Oddstips Russland vs Tyrkia

Dagens Beste Oddstips Russland vs Tyrkia 11/10

Handlingen fra Folkeforbundet for søndag presenterer laget til Russland mot laget i Tyrkia .

Rull ned for å se spådommer, avstemningsresultater og statistikk for kampen mellom Russland og Tyrkia – så vel som oppdaterte spillodds.

Russland 

Det russiske laget vil ha et bedre resultat her etter å ha tapt sin siste kamp mot Sverige, 0-2, i internasjonale vennskapskamper.

Spillene som inkluderer Russland-laget har vært spennende i det siste, med tilstedeværelsen av mange mål som regel snarere enn unntak. På de siste 6 møtene har det blitt scoret 26 mål for begge lagene til sammen (i gjennomsnitt 4,33 mål per kamp), med 17 av dem som er kreditert det russiske landslaget.

Tyrkia 

I sin siste tur trakk det tyrkiske laget 3-3 mot det tyske laget i internasjonale vennskapskamper.

I løpet av 5 av de siste seks kampene som involverte Tyrkia ble det scoret bemerkelsesverdig lave mål mellom dem og deres rivaler. Gjennomsnittlig antall mål scoret per kamp i løpet av denne perioden var bare 1,83, med Ay Yıldızlılar sitt gjennomsnittlige antall mål igjen på 1. Den slags mønster fortsetter imidlertid ikke nødvendigvis i dette spillet.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vår vurdering for denne kampen er at det tyrkiske laget vil ha mange sjanser til å score et mål mot det russiske laget. Men dette er nok ikke nok til å overgå hans rival. Vi velger en veldig nær 2-1-seier for det russiske laget når dommeren bestemmer slutten. Midtbanen blir hovedpersonen.

Norge Gratis Casino SpilleautomaterSpil nå og  free spins

Våre  premium fotball oddstips og odds-sammenligning fra våre spilleksperter