Dagens Beste Oddstips Norge vs Serbia 08/10

Dagens Beste Oddstips Norge vs Serbia 08/10

Nedtellingen til aksjon i Euro – Kvalifiserte startet torsdag da det norske laget gikk mot hverandre mot det serbiske laget .

Rull ned for å se oddstips og statistikk for Norge mot Serbia for spillet – pluss de siste kampodds.

100 gratisspinn uten indbetaling på Leovegas MEGAWAYS!

Norge

Det norske laget håper å vinne igjen etter sitt siste resultat, en 1-5 Nations League-seier mot Nord-Irland-laget.

I den kampen hadde Norge 44% ballbesittelse og 12 målforsøk med 8 på mål. For Norge ble målene scoret av Mohamed Elyounoussi (2 ‘), Erling Håland (7’, 58 ‘) og Alexander Sørloth (19’, 47 ‘). Nord-Irland hadde 8 skudd på mål og 3 på mål. Paddy McNair (6 ‘) var målscorer for Nord-Irland.

Det norske laget har ikke klart å slutte å score mål, og har gjennomboret rivalbuen i hver eneste av sine siste 6 kamper.

De har klart å samle 14 mål i løpet av den perioden mens de slipper inn totalt 6.

Serbia 

I sitt siste møte trakk det serbiske laget 0-0 mot det tyrkiske laget i Nations League-aksjonen.

I det møtet hadde Serbia 41% ballbesittelse og 9 skudd på mål med 1 av dem på mål. Tyrkia nådde 14 målforsøk med 4 på mål.

Ljubiša Tumbakovićs serbiske landslag har sett innsatsen forvandlet til mål 9 ganger i løpet av sine forrige 6 kamper. Samlet mål som de har innrømmet i løpet av den tiden når 8.

Våre  premium fotball tippetips og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vår vurdering for denne kampen er at mellom det serbiske laget og det norske laget vil vi se veldig få forsøk på å score mål, selv om de kanskje gjør det. For øyeblikket peker alt mot et mulig slips. Vi tror det vil være et veldig konkurransedyktig 1-1-resultat når 90 minutter er nådd.