Dagens Beste Oddstips Norge vs Romania

Dagens Beste Oddstips Norge vs Romania 11/10

Det tar ikke lang tid før aksjonen finner sted i Nations League på søndag når det norske laget går mot hverandre mot det rumenske laget .

Våre data, spådommer og valg for Norge mot Romania kan sees i sin helhet nedenfor – sammen med de beste oddsene for kampen.

Norge 

Det norske laget vil se etter en ny triumf etter en 1-5-bragd i Nations League mot Nord-Irland-laget.

Norges-laget har vært på en flott scoringsrekke og brutt det rivaliserende nettet hver gang de tar banen i de siste 6 kampene.

De har samlet opp 14 mål i den perioden og har sluppet inn totalt 6. Vi må finne ut om det mønsteret kan opprettholdes i denne kampen.

Romania 

Etter å ha blitt slått i sitt forrige møte mot det islandske laget i Euro-kvalifiseringsaksjonen, håper Romania-teamet og deres tilhørende fans å få et bedre resultat her.

Statistikken lyver ikke: Romanias landslag har blitt scoret i 6 av de siste 6 utfordringene sine, totalt 13 mål. Defensivt har det rumenske landslaget ikke vært for solid i det hele tatt.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vi har inntrykk av at det rumenske laget ikke finner en måte å score mot Norges-laget, som med innsats ville vite hvordan de skulle seire ut av kampen. Dette er grunnen til at vår spådom er en veldig konkurransedyktig kamp med en 1-0-seier for det norske laget etter 90 minutter. Det blir et interessant spill å se på.