Dagens Beste Oddstips Luxembourg vs Kypros

Dagens Beste Oddstips Luxembourg vs Kypros 10/10

Luxembourg-laget møter Kypros-laget på lørdag i neste Nations League-kamp.

Hele vår seksjon av tippetips, statistikk og valg for kampen mellom Luxembourg og Kypros kan sees nedenfor – i tillegg til de beste odds.

100 gratisspinn uten indbetaling på Leovegas MEGAWAYS!

Luxembourg 

Det luxembourgske laget vil ha et bedre resultat her etter å ha blitt beseiret i sin siste kamp mot Montenegro-laget, 0-1, i Nations League.

I den kampen hadde Luxembourg 62% ballbesittelse og 21 målforsøk med 7 på mål. På den andre siden hadde Montenegro 10 forsøk på mål med 5 på mål. Fatos Bećiraj (92 ‘) scoret for Montenegro.

Det luxembourgske landslaget har slitt med å slå rivalforsvaret i de siste kampene. Målene deres scoret stagnerte på bare 4 mot fiendens lag i løpet av de siste 6 kampene. I de kampene har det luxembourgske landslaget også sett antall motstanderes totale mål nå 14. Det vil være interessant å finne ut om den trenden kan fortsette i denne kampen.

Kypros 

Etter å ha fått et nederlag i sitt siste møte mot det aserbajdsjanske laget i Nations League-aksjonene, håper Kypros-laget og deres fans å få et bedre resultat denne gangen.

I den kampen hadde Kypros 52% ballbesittelse og 10 skudd på mål med 1 av dem på mål. På den andre siden hadde Aserbajdsjan 13 skudd på mål med 4 på mål. Maksim Medvedev (29 ‘) scoret for Aserbajdsjan.

Tallene forteller sin egen historie: Kypros-landslaget har blitt scoret i 6 av de siste 6 kampene, og innrømmet 17 mål samlet. I forsvaret har Kypros-laget sett sine svakheter avslørt.

Våre  premium fotball tippetips og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Noe forteller oss at Kypros-laget vil ha veldig liten sjanse til å score et mål mot det luxembourgske laget, som med innsats ville ha en sjanse til å vinne. Derfor ser vi en knepent 1-0-seier for det luxembourgske laget etter sluttsignalet. Det skal være interessant.