Dagens Beste Oddstips Kosovo vs Slovenia

Dagens Beste Oddstips Kosovo vs Slovenia 11/10

Kosovo-laget skal spille mot det slovenske laget på søndag i neste Nations League-kamp.

Våre data og statistikk for Kosovo-laget mot Slovenia finner du her – pluss de siste odds.

Kosovo 

Kosovo-teamet vil se etter å forbedre seg fra sin siste tur her etter å ha blitt beseiret i sin siste kamp mot Hellas-laget, 1-2, i Nations League.

I den kampen hadde Kosovo 53% ballbesittelse og 10 forsøkte mål med 5 av dem på mål. Den eneste spilleren som scoret for Kosovo var Bernard Berisha (82 ‘). han nådde 13 målforsøk med fire av dem på mål. Dimitris Limnios (2 ‘) og Dimitris Siovas (51’) scoret for Hellas.

Det har ikke vært ofte i de siste kampene at Kosovos landslag har vist ulastelig forsvar. Fakta viser at Kosovo-teamet har innrømmet touchdowns i 5 av de siste 6 kampene, noe som gir opptil 10 mål i prosessen.

Slovenia

Det slovenske laget vil delta i denne kampen etter en 4-0-seier i internasjonale vennskapskamper ved å slå San Marino-laget i deres siste utflukt.

En rekke bestemte opptredener fra forsvaret til det slovenske landslaget har ført til at antall mål de slo inn på 4, med tanke på de siste 6 kampene som ble lagt til. I den perioden nådde antall mål de scoret selv 8. Selvfølgelig er det ikke sikkert at den slags mønster fortsetter her.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vi er tilbøyelige til å tro at Kosovo-laget ikke finner en måte å score et mål mot det slovenske laget som, med lidelse, kunne score et mål uten å slippe inn et mål. Derfor spår vi et veldig konkurransedyktig spill med 0-1 forskjell for det slovenske laget når det ikke er mer igjen å spille. Forhåpentligvis er det et bra spill.