Dagens Beste Oddstips Kasakhstan vs Albania 11/10

Dagens Beste Oddstips Kasakhstan vs Albania 11/10

Nations League-kalenderen for søndag presenterer Kasakhstan-laget som står overfor det albanske laget .

Rull ned for å se alle våre tippetips, statistikk og brukervalg for Kazakhstan v Albania – sammen med de beste kampodds.

Kasakhstan 

Kasakhstan-laget vil ikke gjenta det de gjorde i sin siste kamp her etter å ha tapt i sin siste kamp mot Hviterussland, 1-2, i Nations League.

På det møtet oppnådde Kasakhstan 46% ballbesittelse og 10 målforsøk med 3 på mål. Den eneste spilleren som scoret for Kasakhstan var Aymbetov (62 ‘). På motstanderens side nådde Hviterussland 15 målforsøk med 6 av dem på mål. Bardachow (53 ‘) og Vitaly Lisakovich (86’) scoret for Hviterussland.

Det har vært sjelden i de siste kampene at Kasakhstan-landslaget har klart å unngå mål mot i løpet av de 90 minuttene. Fakta viser at Kasakhstan-laget har tillatt å score i 5 av de siste 6 kampene, med totalt 10 mål på bortebane.

Albania

Det albanske laget og deres tilhørende fans håper å få et bedre resultat her, et nederlag i sitt siste møte mot det litauiske laget i Nations League-aksjonene .

I den kampen oppnådde Albania 56% ballbesittelse og 9 skudd på mål med 1 av dem på mål. På den andre siden nådde Litauen 8 målforsøk med 4 på mål. Kazlauskas (50 ‘) scoret for Litauen.

En trend med at minst ett lag ikke scorer mål i spill som involverer det albanske landslaget, har nylig blitt konsistent. Gjennomgang av de siste seks møtene viser oss at dette har skjedd 5 ganger. I løpet av disse kampene har motstanderne scoret totalt 6 mål mens det albanske laget scoret 8. Likevel må vi vente og se om den trenden vedvarer i denne kampen.

Våre  premium dagens fotball tippetips  og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Det ser ut til at Kasakhstan-laget vil kjempe i oppoverbakke for å kunne oppnå en poengsum mot det albanske laget som, med lidelse, kanskje vet å score en gang og går ut med hendene opp. Derfor spår vi en nær 0-1 forskjell for det albanske laget etter sluttfløyta. Vi håper det blir et stramt resultat.