Dagens Beste Oddstips Færøyene vs Latvia 10/10

Dagens Beste Oddstips Færøyene vs Latvia 10/10

Nations League-aksjon for lørdag inkluderer Færøyene som står overfor det latviske lagetVåre data og statistikk for Færøyene mot Latvia finner du her – i tillegg til de beste odds.

100 gratisspinn uten indbetaling på Leovegas MEGAWAYS!

Færøyene 

Færøyene-laget , som prøver å fortsette seierserien, forventer mer av det samme etter 0-1-bragden i Nations League mot det andorranske laget.

I det møtet hadde Færøyene 74% ballbesittelse og 12 målforsøk med 3 av dem på mål. Den eneste spilleren som scoret for Færøyene var Olsen (31 ‘).

Et vanlig trekk i de siste kampene for Færøyene er antallet resultattavler på null.

Hvis vi tok de siste seks kampene som ledet opp til denne, i fem av dem, ville et spill på “Begge lagene å score” ha endt med tap. Når vi legger dette til side, må vi vente og se om det mønsteret fortsetter i dette møtet.

Latvia

Tidligere trakk det latviske laget 1-1 mot Malta-laget i Nations League-aksjon.

I det møtet hadde Latvia 47% ballbesittelse og 9 skudd på mål med 3 av dem på mål. På den andre siden nådde Malta 10 målforsøk med to av dem på mål. Nwoko (15 ‘) og Guillaumier (25’ Selvmål) scoret for Malta.

Den offensive avantgarden til det latviske laget har ikke klart å score mål på de siste 6 møtene, og scoret et utilfredsstillende antall på bare 3. I disse kampene har Latvia-laget også sett antall mål mot dem nå alle 8.

Våre  premium fotball tippetips og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Vår vurdering for denne kampen er at Færøyene-laget klarer å score flere mål i denne kampen. På den annen side ville det latviske laget ikke ha lett for å krysse den motsatte målstreken, men vi ser dem ha en sjanse til å score et mål. Vi spår en stille 3-1 ledelse for Færøyene-laget etter 90 minutter.