Dagens Beste Oddstips Den Bosch vs Helmond Sport

Dagens Beste Oddstips Den Bosch vs Helmond Sport 12/10

Den Bosch ønsker sine vakthavende gjester Helmond Sport velkommen på dette Eerste Divisie-møtet mandag.

Rull ned for alle våre tippetips, statistikk og brukerundersøkelsen for Den Bosch mot Helmond Sport, pluss de siste oddsen.

100 gratisspinn uten indbetaling på Leovegas MEGAWAYS!

Den Bosch 

Den Bosch håper å bli bedre her etter å ha blitt slått i sitt siste møte mot Telstar, 6-1, i Eerste Divisie.

Den eneste spilleren som scoret for Den Bosch var Jizz Hornkamp (79 ‘). Sebastian Soto (13 ‘, 29’), Glynor Plet (47 ‘), Ilias Bronkhorst (67’, 81 ‘) og Gyliano van Velzen (72’) scoret for Telstar.

Den Bosch har slitt med å holde nullen i det siste, men de har også gjort nok for å score mål. Ser på de siste 6 møtene, har Den Bosch sett gjerdet hans bli slått i fem av dem, men de klarte også å være til stede på resultattavlen i 6 av disse møtene.

Ser man på de forrige møtene, kan det sees at Den Bosch:

  • har ikke tapt en seriekamp mot Helmond Sport i de siste 4 kampene.
  • har ikke slått Helmond Sport i sine to siste seriekamper.

Helmond Sport 

Etter å ha blitt slått i sitt forrige møte mot SC Cambuur i Eerste Divisie-aksjonen, vil Helmond Sport sikte på å oppnå noe kompensasjon på dette feltet.

Jamie Jacobs (57 ‘, 59’), Issa Kallon (66 ‘), Robert Mühren (70’) og Mitchel Paulissen (75 ‘) scoret for SC Cambuur.

Statistikken forteller historien sin: Helmond Sport har scoret i 5 av de siste 6 utfordringene, og etterlot konkurrentene sine til å score 11 mål samlet. På baksiden må Helmond Sport gjøre mye bedre. Med alt det vil tiden vise om et slikt mønster opprettholdes i dette møtet eller ikke.

Når du går inn i dette spillet, viser informasjonsguiden at Helmond Sport:

  • har ikke seiret mot Den Bosch i bortekamper for de forrige 7 seriekampene. De er ikke de beste tallene borte fra hjemmet.
  • har ikke vunnet på hjemmebane de siste 2 seriekampene.

Våre  premium fotball tippetips og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Ser vi på alle faktorene, mistenker vi at Helmond Sport ville være skuffet hvis han ikke klarte å score et mål mot Den Bosch. Til tross for dette er nok ikke dette nok til å oppnå seier. Vi forventer en veldig nær 2-1 forskjell for Den Bosch når det ikke er mer igjen å spille. Det skal være interessant.