Dagens Beste Oddstips Bolivia vs Argentina

Dagens Beste Oddstips Bolivia vs Argentina 13/10

I sin neste store VM-kvalifiseringskamp – Sør-Amerika på tirsdag, vil det bolivianske laget bli sett på å kjempe mot det argentinske laget .

For alle våre tippetips og statistikk for Bolivia-laget mot Argentina, bla nedover – sammen med de beste odds for kampen.

100 gratisspinn uten indbetaling på Leovegas MEGAWAYS!

Bolivia 

Det bolivianske landslaget , forsterket av deres forrige resultat, forventer mer av det samme etter en 3-1-seier i internasjonale vennskapsmatcher mot Haiti-laget.

Det har vært sjelden i nyere tid at det bolivianske landslaget har vist ulastelig forsvar. Fakta viser at det bolivianske laget har innrømmet kommentarer i 6 av de siste 6 kampene sine, og nådde 17 mål på denne tiden. Imidlertid er det ikke sikkert at den slags mønster fortsetter i dette spillet.

Argentina 

Argentina-laget går inn i denne kampen etter en 1-0-seier i VM-kvalifisering – Sør-Amerika over Ecuador-laget i deres siste kamp.

I løpet av de siste seks møtene har Argentina-teamet vunnet totalt 16 mål. Det argentinske laget har ikke sluttet å score i hver og en av disse kampene. I løpet av denne perioden har forsvarerne hans sluppet inn 5 scorede mål mot ham.

Våre  premium fotball tippetips og odds-sammenligning fra våre fotball tipster

Fra vårt synspunkt tror vi at det bolivianske laget har nok krefter til å score et mål mot Argentina-laget, men vi forventer ikke at det vil være nok til å unngå et nederlag. Vi går for en kjempet 1-2 ledelse for Argentina etter 90 minutter. Det skal være en veldig jevn kamp.