william hill

William Hill

Sats € 10 Få € 30

Regler & vilkår
Beste odds
  • Bonusprogram
  • Kundeservice
  • Tilbud
  • Sikkerhet
  • Odds
  • Live-spill
4.4

Sammendrag

William Hill tilbyr noen av de beste oddsene på verdens beste fotballiga og et stort utvalg av spillmarkeder med en mengde alternative valg. WHTV-tjenesten lar deg se sportsbegivenheter av topp kvalitet i sanntid og høyoppløselig kvalitet, under In-Play-kamper.

William Hill er en av Storbritannias beste bookmakere, og et av verdens fremste spillselskaper. I motsetning til mange konkurrerende industribokmakere, har William Hill blitt notert på London Stock Exchange siden 2002 og har en samlet stab på mer enn 16.000.

Satsingsalternativer

William Hill tilbyr et fint utvalg av spillalternativer, inkludert oppslag, pengeoverføringer, perioder / kvartaler, rekvisitter og eksotikk. Her dekkes mange store begivenheter og idretter. Idrettene inkluderer amerikansk fotball, Aussie Rules Football, Badminton, Bandy, Baseball, Basketball, Bowls, Boksing, Cricket, Golf, Greyhound racing, Håndball, Horse Racing, Ishockey, Rugby, Snooker, Fotball, Tennis og trav. Det er flere andre idretter og begivenheter som ikke er oppført her, men på Will Hills side for spill. I utgangspunktet, hvis den spilles over hele verden eller rundt blokken, er sjansen stor for at denne boken har en linje og vil ta handlingen din!

Selve nettstedet tilbyr en fin layout som har muligheten til å logge på helt øverst på siden, med en “innsatsslipp” til høyre, sammen med en innsatskalkulator, resultater, favorittfanen og søkefeltet for å finne det nøyaktige spill eller lag du vil satse på. Du har muligheten for nettstedet å huske påloggingsdetaljene dine for lettere tilgang senere.

Will Hill har en unik funksjon som gjør at spillere som satser på spill, kan se spillene live, strømme på sine datamaskiner. Dette gjør virkelig boken til et fint alternativ for spillere som liker å se handlingen mens det skjer.

Innskudd og utbetalinger

Listen over innskuddsalternativerer virkelig utrolig, med følgende formater støttet blant annet: Neteller, Visa, MasterCard, Delta, Bankoverføring, Sjekk, Moneybookers / Skrill, PayPal, Ukash, Paysafe Card, Click2Pay, Quick Cash, Postal Bestillinger, Webmoney, Prslewy24, Sofortüberweisung, Giropay, Nordea, Abagoos, IDEAL, Moneta.ru, INSTADEBOT, eKonto, Boleto Bancario, eWire, Eps, Multibanco, Linea Abierta og BankLink. Dette gir deg en stor sjanse til å sette inn midler og få kontoen til å rulle.