betway

Betway

300 kr gratis spill

Regler & vilkår
Great Service
  • Bonusprogram
  • Kundeservice
  • Tilbud
  • Sikkerhet
  • Odds
  • Live-spill
4.9

Sammendrag

Hvis du leter etter en utmerket velkomstbonus, har de deg dekket. Vanlige bonusfunksjoner på toppidretter som fotball og hesteveddeløp holder også eksisterende spillere på tærne.

Betway har omfattende lisens- og sikkerhetsfunksjoner for å sikre at du er trygg og sikker mens du gjør spill. Hvis du har noen problemer med nettstedet, er kundesupportteamet tilgjengelig 24 timer i døgnet for å hjelpe deg.

Betway er lisensiert av Malta Gaming Authority og Gambling Commission i Storbritannia, og tilbyr en bookmaker, in-play-spill, et kasino, poker og mer.

Betway Sports gjennomgangsteamet oppdaget at takket være en endring i ledelse og eierskap, har ting endret seg til det bedre hos denne online bookmakeren.

Topp kampanjer og bonuser

Betway sports tilbyr nye kunder gratis spill som en velkomstbonus, det betyr at du kan komme i gang med en god start mens du satser på din favorittidrett.De tilbyr også ukentlige kampanjer på fotball, hesteveddeløp og e-sport i tillegg til spesialiteter for alle større sportsbegivenheter.

The ‘4 to’ prediction games are free to play each week and are a great chance to get involved in some risk free betting fun.

Et trygt, sikkert og glatt nettsted

Betway Sports kan skryte av lisenser fra mange forskjellige myndigheter fra hele verden. Disse inkluderer Storbritannia og maltesiske spillkommisjoner. Disse lisensene oppnås ved å følge strenge kriterier for ting som sikkerhet, databeskyttelse og ansvarlig spill.

Bookmakeren vedtar et svart, grønt og hvitt tema som fungerer bra, og selv om det er rikelig med grafikk og bannere, er det ikke for gruppert. Kunder kan enkelt navigere til ønsket marked. Idrettene finner du på venstre side av siden, med live kamper og spill og kommende arrangementer i sentrum. Innsatsslippen sitter på høyre side av siden.

Sportsmarkeder og odds

Betway har enorme forskjellige idretter for kunder å velge mellom. I tillegg til alle kjerneidrettene, er det også noen mer marginale disipliner som esports, judo, pesapallo og beachvolleyball.

Det er odds for fotballkamper fra 42 forskjellige land rundt om i verden, og internasjonale og europeiske konkurranser er også priset opp. Dybden i Storbritannia-handlingen er imponerende, med de engelske divisjonene som går ned til det 8. handlingsnivået.

Hovedfokuset for ishockey-spill er på NHL, der det vanligvis er rundt 20 ekstra innsatsstyper per kamp. Betway har også et enestående utvalg av markeder for Basketball. Du kan gjøre valg på kamper fra hele verden, inkludert NBA.

Mobilspill

Ettersom Betway er en markedsledende bookie, er det ikke overraskende at Betway Sports App er enkel å bruke og har alt du trenger for å plassere spill på farten.Det er tilgjengelig på både IOS og Android, så uansett hvilken enhet du bruker, vil du kunne satse in-play med appen.