Om oss

Velkommen til NorgeSpillTips

NorgeSpillTips er hjemmet til gratis oddstips.

Enten du er en erfaren  sportsfan som er avhengig av analyser eller en lidenskapelig punter som leter etter den perfekte oddstips, kan vi hjelpe.

Dagens gratis oddstips

Syk av å tape penger på bookies? Ved å kombinere en grundig statistisk analyse med en forståelse av fotball over hele verden, gir våre spillere deg vinnere – øke balansen og gir deg skrytrettighetene. Våre gratis oddstips gir et stort utvalg av fotball-tips i følgende markeder og mange flere:

Begge lagene scorer

Rette poengsumtips

Over / under 2,5 mål tips

Tips om når som helst mål

Oddstips etter liga

Våre detaljerte forutsigelser om fotballkamp betyr at når det kommer til tips, trenger du ikke bare ta ordet for det. Vi tilbyr daglige oddstips og analyser av kamper for alle store ligaer rundt om i verden. Sjekk ut noen av de beste ligaene nedenfor:

Engelsk Premier League Oddstips

Den mest populære ligaen i verden, dekker vi hver kamp i den engelske toppflyvningen. Takket være ligaens popularitet, finner du et stort utvalg av oddstips tilgjengelig for dette markedet.

Champions League Oddstips

Ved å kombinere kremen av avlingen fra Europas største ligaer, er Champions League alltid fullpakket med kvalitet. Våre gratis tips blir heller ikke funnet av hensyn til kvalitet. Vi dekker alt fra august-kvalifiseringer helt til finalen i mai.

Spanske La Liga Oddstips

Den mest tekniske ligaen i verden, våre spillere elsker å satse på det solfylte spanske markedet. Og med ligaen som inneholder stjerner som Lionel Messi, Eden Hazard og Antoine Griezmann, hvem ville ikke ønske å bli involvert?